Amenintari cu moartea pentru autorul caricaturii cu Serena Williams! Decizia dura luata de acesta si reactia conducerii publicatiei – www.sport.ro

0 13Caricatura cu Serena Williams dupa scandalul de la US Open i-a adus o gramada de probleme lui Mark Knight, cel care si-a pus semnatura pe desen.


Knight a fost practic obligat sa isi inchida toate conturile de pe retelele de socializare dupa ce a primit valuri de jigniri si chiar amenintari cu moartea. Knight este insa sustinut de superiorii sai.


„Mark va avea parte de tot sprijinul”, a declarat editorul publicatiei Melbourne Herald Sun, iar Michael Miller, presedintele executiv al News Corp.Australia a mentionat ca  tot ce i s-a intamplat lui Knight dupa aceasta caricatura „arata ca lumea a devenit prea corecta politic”.


Serena Williams a iscat un scandal monstru in finala US Open contra lui Naomi Osaka. Totul a pornit dupa ce arbitrul a avertizat-o pe sportiva din Statele Unite ale Americii ca primeste indicatii de la antrenorul sau, lucru strict interzis la turneele de Grand Slam. Dupa trei avertismente, Serena a fost penalizata cu un game.

https://www.sport.ro/tenis/amenintari-cu-moartea-pentru-autorul-caricaturii-cu-serena-williams-decizia-dura-luata-de-acesta-si-reactia.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata