Amalia Enache revine la pupitrul Ştirilor ProTV. Prima emisie, într-o zi de 13

0 23


Amalia Enache a fost invitatul special al emisiunii „Trips & Tricks”, realizată în studioul Libertatea şi a povestit despre aventurile trăite în numeroasele excursii din Brazilia. Totodată, jurnalista a anunţat că şi-a terminat concediul de maternitate şi revine la pupitrul Ştirilor ProTv.

Amalia Enache a fost invitatul special al emisiunii „Trisp&Tricks”, realizată în studioul Libertatea

De luni, gata, luni, 13 august, revin la ştirile nopţii, la Pro Tv şi, uite, astăzi se împlinesc doi ani de când am născut, la ora 4 şi 3 minute”, a anunţat Amalia Enache, în cadrul emisiunii Trips & Tricks, realizată de cotidianul Libertatea.

Interviul complet poate fi urmărit pe site-ul Libertatea şi pe pagina de Facebook a cotidianului Libertatea. De asemenea, întreaga emisiune poate fi urmărită pe pagina de Youtube a Libertatea, la secţiunea video a emisiunii „Trips & Tricks”.

În urmă cu o săptămână, jurnalista Raluca Al-Haddad a fost invitatul special al emisiunii „Trips & Tricks” şi a povestit cum inima sa a rămas în Castelul Alhambra, din Andaluzia, una dintre cele mai frumoase şi vechi clădiri din Europa.Sursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/amalia-enache-revine-la-pupitrul-stirilor-protv-2355338

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata