„Am fost supărat și pe Mircea Lucescu”

0 20

Vineri, 05 Octombrie

Gică Hagi a povestit unul dintre cele mai grele momente din cariera sa, moment pe care l-a regretat mereu. „Regele” a recunoscut că a fost la un pas de a juca la Napoli, la 2 ani de la plecarea lui Maradona.

În 1993, după ce Brescia a retrogradat în Serie B, Hagi a fost dorit de Napoli, însă șefii clubului nu l-au lăsat. A fost supărat atunci chiar și pe Mircea Lucescu.

„Am fost supărat pe toţi, inclusiv pe nea Mircea şi pe Corioni că nu m-au lăsat să plec la Napoli. Am avut ofertă de la Napoli şi nu m-au lăsat. Noi am căzut în Divizia B la baraj şi imediat am avut ofertă de la Napoli în acea vară.

Am fost supărat şi 6 luni nu am jucat, iar în acel moment echipa era pe locul 12. Aveam însă echipa naţională, am început să mă reechilibrez, aveam acea mare dezamăgire că era şansa mea să mă duc la Napoli şi nu m-am dus” a zis Gică Hagi la TV Telekom Sport. https://www.gsp.ro/fotbal/nationala/hagi-a-vorbit-despre-unul-dintre-cele-mai-dificile-momente-din-cariera-am-fost-suparat-si-pe-mircea-lucescu-549880.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata