„Am avut o discuție preliminară”

0 31

Duminica, 17 Iunie, 13:56

Marius Șumudică, proaspăt numit antrenor la Al-Shabab Riad, în Arabia Saudită, se gândește să-l transfere pe Denis Alibec și a dezvăluit că a disuctat despre situația atacantului de la FCSB cu impresarul acestuia, Florin Lovin.

„Trebuie să mai aducem 4 străini. Mă gândesc și la jucători români, dar vom vedea. Știți foarte bine relația mea cu Alibec. Eu nu o să uit niciodată că m-a ajutat să câștig campionatul. El poate face diferența în orice moment. Poate fi obiectul unui transfer, dar nu depinde de mine. Contează foarte mult și suma. Să nu credeți că arabii vor arunca deja cu banii pentru Alibec. E important să alegem cu grijă cei 4 străini pe care îi luăm.

Avem nevoie de un număr 9, iar Alibec este unul dintre cele 3 pe care le avem pe listă. Vom vedea la cine ne vom opri. Va fi foarte greu să plătim 1,7 milioane de euro. La suma asta, Denis nu poate face pasul către Al-Shabab. Eu cred în el și, cu o pregătire bună, poate face față. Are și un dor de revanșă, iar eu îl cunosc și cred că poate să dea mult mai mult fotbalului.

N-am discutat deloc cu Alibec, dar am avut o discuție preliminară cu impresarul lui, Florin Lovin. I-am spus că mi-aș dori să-l iau, dar că nu știu dacă se va ajunge la un acord. Poate exista și varianta unui împrumut”, a declarat Marius Șumudică la TV Digi Sport.

1.000.000 €este cota lui Denis Alibec, potrivit transfermarkt, dar Becali cere 1,7

Alibec nu mai face parte din planurile antrenorului Nicolae Dică și va fi vândut de FCSB în această vară. Denis Alibec, 27 de ani, a marcat trei goluri în 27 de meciuri pentru FCSB în acest sezon. Atacantul este la echipa roș-albastră din ianuarie 2017.https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/marius-sumudica-a-mutat-primul-pas-pentru-a-l-transfera-pe-denis-alibec-am-avut-o-discutie-preliminara-542039.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata