Alina Pușcaș a avut parte de prima vacanță în patru

0 38

“Acelaşi rol, de soţie, de mamă. A fost prima vacanţă în patru. E totuşi o diferenţă de vârstă între ei foarte mică. (…) Nu vom mai avea vacanţe aşa în patru. Mai aşteptăm vreo doi ani. Nu înţeleg nimic. Deplasări de 2-3 zile vom face. Mi-a plăcut foarte mult Ierusalimul. Am fost şi la Marea Moartă. Pe Alex l-am dat la sport, gimnastică. I-am luat antrenor. Melissa este opusul lui”, a spus Alina Puşcaş  la tv.

Extrem de ambițioasă, Alina Pușcaș a mărturisit recent că ar fi tentată să joace într-un film de acțiune, chiar dacă asta ar însemna o pregătire intensă. “Până la urmă fiecare rol este o provocare. Cred cã mi-ar fi foarte greu să joc un rol într-un film sau serial de acțiune în care ar trebui să învăț tot felul de figuri de contact/bătăi, cascadorii, ceva de genul Wonder woman>, . Dar nu aș refuza așa ceva nicodată. Mi-ar plăcea o astfel de experiență, care, cel mai probabil, ar solicita o pregătire de cel puțin șase luni”, spune Alina Pușcaș.

Citește și

Liviu Dragnea, ironizat pe internet după ce a spus că pe telefonul său apar ”puncte luminoase” și că acesta îi este ”ascultat”

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/alina-puscas-avut-parte-de-prima-vacanta-patru-2257413

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata