Află ce sumă s-a strâns la botezul fetiței Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda

0 49


Cei doi părinți au ales să pună deoparte, pentru micuța lor, o parte din banii primiți cu ocazia creștinării acestei. Am aflat cam ce sumă s-a strâns la botezul fetiței Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Și e una destul de consistentă.

Micuța Victoria a fost creștinată. Și a avut apoi parte de o petrecere ca-n povești.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda le-au oferit invitaților un meniu sofisticat, un tort delicios, o muzică bună și o atmosferă extrem de plăcută. Tăticul fetiței a deschis spectacolul, el fiind primul care a urcat și a cântat pe scenă.

Au urmat apoi, printre alții, și Adrian Enache, Ionuț de la RoMania, precum și Minodora cu band-ul său. Victoria a rezistat la petrecere până la venirea ursitoarelor. După care părinții au dus-o într-o cameră special amenajată chiar în incinta complexului unde a avut loc petrecerea.

Gabriela Cristea. La biserică, vedeta a purtat o rochie scurtă, albastră

Gabriela Cristea. La biserică, vedeta a purtat o rochie scurtă, albastră

Dată fiind notorietatea lor și imaginea de familie frumoasă și fericită pe care și-au creat-o, Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au putut bucura de multe contracte de promovare reciprocă.

Între 300 și 1.000 de euro de cuplu

Astfel încât, aceștia nu au fost nevoiți bage prea adânc mâna în buzunar. La final, în momentul în care ”se numără bobocii”, cei doi s-au ales pentru micuța lor cu o sumă frumușică, aproximativ 35.000 de euro. La masă, suma ”de pornire”, pe cuplu, a fost de 300 de euro. Dar a urcat până și la o mie de euro, ăn funcție de cât de apropiate sunt relațiile. Nașii Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au fost unii generoși, la fel ca și ceilalți părinți spirituali ai fetiței. Totodată, frumușica Victoria a primit și o mulțime de cadouri, hăinuțe și bijuterii, fiind și invitați care au preferat această variantă, în locul banilor în plic.

Mâncare sofisticată, dar interzisă gravidelor

Toți invitații au apreciat meniul sofisticat și foarte gustos. Graviduțele prezente, printre care și Adelina Pestrițu, au fost nevoie însă să evite anumite specialități, dat fiind faptul că aperitivul conținea multe crudități, iar peștele era dintre cei suspectați că ar conține mercur în cantități deloc indicate pentru femeile însărcinate. Altfel, printre cei prezenți s-au numărat și Adriana Bahmuțeanu, Oana Roman împreună cu soțul său, Cornel și Bianca Păsat, înăsrcinată în 26 de săptămâni, precum și majoritatea colegilor lui Clonda, din Naționala artiștilor, printre care și cei doi componenți ai trupei ”Alb Negru”, Andrei Ștefănescu și Kamara. Ultimul pare să se fi simțit destul de bine după operația suferită în urmă unei fracturi de pomete.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO / Ce le-a cerut Roxana Ciuhulescu nașilor pentru bebelușul său. Îl vrea în trening la botez!Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/exclusiv-cat-s-dat-la-masa-si-ce-suma-s-strans-la-botezul-fetitei-gabrielei-cristea-si-lui-tavi-clonda-35-000-de-euro-pentru-victoria-2218307

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata