„Adică unii au voie și alții nu?”

0 53

Marti, 17 Aprilie, 10:31

În încheierea interviului acordat în exclusivitate pentru GSP.ro, Liviu Dragnea a vorbit despre mașinațiunile din spatele alegerilor pentru președinția FRF din 2014 (Vezi detalii AICI).

Ieri, la câteva ore după interviul acordat exclusivitate acordat Gazetei, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a fost întrebat în Parlament de jurnaliști despre alegerile de la FRF de miercuri, 18 aprilie.

„Eu nu votez și am spus că mi se pare ceva incalificabil dacă se adeveresc informațiile că se folosește o hârtie pe care ar fi semnătura mea pentru susținerea domnului Burleanu! Eu nu am semnat așa ceva! În rest, trebuie să fie alegeri libere la Federația Română de Fotbal, iar cei care votează acolo trebuie să se gândească și la noi, microbiștii, nu doar la ei!

Știți cum e cu implicarea politicului? Poate după aceste alegeri discutăm și despre implicarea unor instituții în vechile alegeri de la federație. Lăsați-o cu implicarea politicului! Unii au voie, alții n-au voie... Liderii noștri din teritoriu nu au voie să se întâlnească cu niște oameni? Foarte bine fac, e problema lor cu cine se întâlnesc!”, a spus Dragnea.http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/reactie-dura-a-lui-dragnea-la-cateva-ore-dupa-interviul-din-gazeta-sporturilor-adica-unii-au-voie-si-altii-nu-537458.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata