Adi Sînă turneu în SUA printre mesele de restaurante

0 8


Cu bilete ce au costat 50 de dolari bucata, turneul lui Adi Sînă a debutat ca o nunta românească, printr-un recital de muzică de petrecere susținut de Laurențiu Feraru, băiatul legendarului țambalagiu de origine română Nicolae Feraru. În ton cu felurile de mâncare ce s-au succedat pe mese, au urmat la microfon Nicole Cherry, apoi Sînă însuși, care a cântat cu noua sa trupă’: un laptop cu care a venit la subraț.

Românii n-au fost deranjați că interpretul n-are colegi de scenă și l-au primit ca pe un superstar. Iar muzica lui le-a mers la inimă, la fel cum ciorba de burtă și sarmalele au mers ca unse și le-au amintit de casă.

 

Adi Sînă turneul din SUA a debutat printre mesele unui restaurant

Cântărețul și compozitorul Adi Sînă s-a judecat cu Sorin Brotnei și cu Mihai Gruia și a obținut în instanță dreptul asupra brandului muzical cu care cei trei au devenit cunoscuți. Foștii colegi nu mai au voie să se mai prezinte Akcent, deși au contribuit și ei la succesul unor melodii precum „N-am bani de bilet”, „Dragoste de închiriat” și „Buchet de trandafiri”, dar și „Kyle”, „JoKero” sau „Stay with Me”.

 

CITESTE SI:

În lipsa nepotului, Petre Geambașu crește câini din rasa Shar Pei. Sunt printre cele mai dragi ființe din viața mea’

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/adi-sina-turneul-din-sua-in-restaurant-2448616

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata