ADEMAR LEON 35-30 // Ce a declarat antrenorul lui Dinamo după victoria de senzație din Liga Campionilor + Jucătorul primit ca un erou de fani și motivul pentru care Dinamo e avantajată în disputa cu contracandidatele la calificare

0 10

Articol de — Marian Ursescu Joi, 08 Noiembrie, 20:23

Antrenorul echipei de handbal a lui Dinamo, Constantin Ștefan, a fost încântat de jocul elevilor săi din victoria cu Ademar Leon, 35-30.

„Am făcut 10 puncte în grupa aceasta, una foarte echilibrată. Dinamo a arătat că pe teren propriu, cu publicul alături, poate juca fantastic. A fost o seară extraordinară, dar trebuie să rămânem concentrați, după părerea mea mai e mult până departe. Cred că mai avem nevoie de patru puncte pentru a fi siguri de calificare”, a declarat Ștefan. 

Primit ca un erou

Saied Heidarirad, 28 de ani, omul care a adus titlul lui Dinamo, în sezonul trecut, prin prestațiile sale în finala cu Steaua, a revenit în meciul de aseară, după o lungă perioadă.

Heidarirad a fost plecat în Iran, acolo unde a fost oprit de autorități pentru că nu avea făcut stagiul militar, în Iran acest lucru fiind obligatoriu. Două luni au durat formalitățile pentru Saied ca să revină în România. Galeria lui Dinamo l-a primit cu aplauze și i-a scandat în dese rânduri numele. „Le mulțumesc tuturor! Îmi era dor de Dinamo și de fani”, a declarat Saied. 

Mai bine la directe

Dinamo a câștigat la 5 goluri diferență întâlnirea cu ibericii și în caz de egalitate de puncte, la finalul grupei, este avantajată. În tur, la Leon, campioana României a pierdut doar cu 28-31.

„Câinii” stau mai bine la „directe” și cu Wisla Plock, campioana Poloniei, de care au trecut la București cu 3 goluri, iar în retur au pierdut la limită! Cele trei echipe pot ajunge la final la egalitate de puncte, iar în acest caz Dinamo este favorită.

„A fost un meci aproape perfect. Am condus de la un capăt la altul și nu am avut emoții. A fost mai ușor cu fanii alături de noi”
Dan Savenco, pivot Dinamo

„Suntem bucuroși, am reușit să obținem a patra victorie consecutivă pe teren propriu. Cred că a fost cel mai bun joc al nostru în actuala campanie”
Răzvan Gavriloaia, extremă Dinamo

CLASAMENT GRUPA D

Dinamo 7 meciuri / 10 puncte / 208-200 golaveraj
Ademar 7m / 9p / 182-182
Wisla Plock 6m / 8p / 172-149
Elverum 6m / 8p / 168-162
Riihimaen Cocks 6m / 2p / 146-167
Wacker Thun 6m / 1p / 159-175
Primele două echipe se califică în „optimi”

Etapa a 7-a: Wisla-Elverum (sâmbătă); Riihimaen-Thun (duminică)

PROGRAMUL LUI DINAMO

18 noiembrie Elverum (în deplasare)
21 noiembrie Riihimaen Cocks (pe teren propriu)
29 noiembrie Wacker Thun (în deplasare)

Vezi și: DINAMO – ADEMAR LEON 35-30 // VIDEO+FOTO Neiertători! Dinamoviștii au zdrobit-o pe Ademar Leon și au urcat pe primul loc în grupa din Liga Campionilorhttps://www.gsp.ro/sporturi/handbal/dinamo-ademar-leon-35-30-ce-a-declarat-antrenorul-lui-dinamo-dupa-victoria-de-senzatie-din-liga-campionilor-jucatorul-primit-ca-un-erou-de-fani-si-motivul-pentru-care-dinamo-e-avantajata-in-disputa-cu-contracandidatele-la-calificare-552665.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata